Skip to content

Kinderkapper Leiden

Kinderkapper Pico Bello in Leiden

Ben je op zoek naar een kinderkapper in Leiden? Ook dan ben je van harte welkom in de kapsalon van Pico Bello. We hebben veel ervaring in het knippen van kinderen en maken daarmee een bezoek aan de kapper extra plezierig. De eerste knipbeurt van het haar van jouw kind is altijd een beetje spannend. Natuurlijk in de eerste plaats voor het kind zelf, maar misschien ook wel een beetje voor jou als ouder.

Als kinderkapper in Leiden weten we dat een eerste bezoek aan een kapsalon een goede indruk achter moet laten. Juist daarom ben je voor een goede en leuke kinderkapper in Leiden bij Pico bello aan het juiste adres. Onze kappers zijn gespecialiseerd in het knippen van kinderen. Dit doen we niet alleen op een ontspannen en leuke manier, maar daarbij zorgen we ook nog eens voor een prachtig eindresultaat. Zeker voor een kind moet een bezoek aan de kapper leuk en plezierig zijn. Een scherpe schaar in de nabijheid van je gezicht is natuurlijk best een beetje spannend.

Door de knipbeurt op een rustige en speelse manier te laten verlopen, krijgt jouw kind de leukste ervaring mee. Als je op zoek bent naar een kinderkapper in Leiden, mag je van Pico Bello de beste service verwachten. Daarnaast zijn we 7 dagen per week geopend zodat je het bezoek aan de kapper altijd kunt doen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Ben je op zoek naar een leuke kinderkapper in Leiden, dan ben je in de kapsalon van Pico Bello van harte welkom.

Leuke kinderkapper in Leiden

Bij de kinderkapper van Pico Bello in Leiden nemen we natuurlijk alle tijd voor het knippen van jouw kind. Door een leuke en open benadering stellen we jouw kind niet alleen op zijn of haar gemak, maar maken we er ook echt een feest van. Onze gespecialiseerde kinderkapper weet dat stilzitten best een beetje spannend is bij een eerste kappersbezoek.

Natuurlijk houden we daar rekening mee. We voorzien jouw kind niet alleen van een stoer en trendy kapsel, maar doen dat ook nog eens op een snelle maar leuke manier. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de wensen van jou als ouder. Of je het haar van je kind nu lekker kort wilt laten knippen, of wilt laten voorzien van een vlot model. Natuurlijk zijn we daarbij extra geduldig en richten we onze focus op het kind.

Daardoor wordt een bezoekje aan de kapsalon minder spannend in de toekomst. Ben je op zoek naar een leuke en goede kinderkapper in Leiden, dan ben je bij kapsalon Pico Bello aan het juiste adres. We beschikken niet alleen over de beste kinderkappers uit de omgeving, maar garanderen je daarbij natuurlijk ook een perfecte service en prijs-kwaliteit garantie.

Kinderkapper Leiden

Wij staan voor u klaar!

Direct bellen