Skip to content

Diensten

Ben je op zoek naar een kinderkapper in Leiden? Ook dan ben je van harte welkom in de kapsalon van Pico Bello. We hebben veel ervaring in het knippen van kinderen en maken daarmee een bezoek aan de kapper extra plezierig.

Ben je op zoek naar een prettige kapsalon in Leiden waar jouw wensen centraal staan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij doen er bij Picobello alles aan om jou weer te laten stralen, en je een zo mogelijk kapsel te bezorgen dat goed bij je past.

Jouw uiterlijk is een uniek visitekaartje waarmee je laat zien wie je bent en waar je voor staat. Een mooi geknipt en gestyled kapsel mag daarbij niet ontbreken. Bij de kapper van Pico Bello in Leiden is jouw haar in goede handen.

Afspraak maken is niet nodig, maar kan wel!

Direct bellen

Herenkapper Leiden

Het haar van de man vereist een andere behandeling dan dat van vrouwen en kinderen. Bij Pico Bello weten we als geen ander hoe we je haar het beste kunnen verzorgen en knippen! Op zoek naar een herenkapper in Leiden? Wij knippen diverse doelgroepen, waaronder heren.

Knippen doen we snel en efficiënt. We zijn 7 dagen in de week geopend, waardoor je vaak snel geholpen kan worden. Wij zijn gespecialiseerd in het haar. Luisteren naar jouw wensen en zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Herenkapper Leiden