Skip to content

Beste kapper leiden

Beste kapper in Leiden

Op zoek naar de beste kapper in Leiden? Wij zijn Pico Bello, dé kapsalon waar je moet zijn als je jouw haar goed wilt laten knippen, tegen een goede prijs. Inmiddels weten veel mensen uit Leiden en omgeving onze salon te vinden en stappen zij tevreden de deur weer uit.

Beste kapper leiden

Iedereen welkom

Pico Bello is gevestigd op de Breestraat 7 in Leiden. Wij staan maarliefst 7 dagen in de week voor je klaar! Een afspraak maken is niet nodig en meestal bent je direct aan de beurt. Iedereen is welkom bij ons. Man, vrouw, jong, oud. We hebben ruime ervaring met knippen van heren, dames en kinderen. Wij luisteren naar je wensen en gaan dan aan de slag. Toe aan een nieuw kapsel maar weet je niet zo goed wat je het beste staat? Wij geven je graag advies. Een klant die tevreden de deur van ons salon verlaat, dat is ons uitgangspunt en hier gaan we dan ook voor. 

De koffie staat klaar!

Je bent welkom bij ons voor alle gangbare haarbehandelingen. Wij knippen, verven en stylen en er is daarbij natuurlijk voldoende ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor beautybehandelingen voor het gezicht. Wat dacht je van een epileer-behandeling of een heerlijk voedend gezichtsmasker? Of een combinatie van behandelingen, zodat je stralend de deur uitloopt. Je kunt bij ons al geknipt worden vanaf 10 euro, met of zonder afspraak! Wil je graag een afspraak maken? Dat kan! Bel ons op 0715136199. Graag tot snel bij Pico Bello, de beste kapper in Leiden!

Wij staan voor u klaar!

Direct bellen