Skip to content

Goede kapper Leiden

Kapsalon Pico Bello, uw ervaren kapper in Leiden

Ben je op zoek naar een kapper in Leiden, dan ben je in de kapsalon van Pico Bello aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een heren, dames of kinder kapper in Leiden, bij ons is iedereen van harte welkom.

Jouw uiterlijk is een uniek visitekaartje waarmee je laat zien wie je bent en waar je voor staat. Een mooi geknipt en gestyled kapsel mag daarbij niet ontbreken. Bij de kapper van Pico Bello in Leiden is jouw haar in goede handen. In onze kapsalon vind je daarom alleen ervaren kappers voor zowel dames, heren als kinderen.

Wil je een lekker trendy kapsel of wil je jouw haren laten verven in de kleuren van het seizoen, dan ben je bij kapper Pico Bello in Leiden van harte welkom. Natuurlijk staan we 7 dagen per week voor je klaar zodat je altijd de beschikking hebt over een goede kapper als het jou uitkomt.

Een afspraak maken is bij Pico Bello in Leiden dan ook niet nodig. Hierdoor ben je niet alleen snel aan de beurt, maar kun je ook rekenen op een perfect geknipte of geverfde coupe. Heb je speciale wensen voor wat betreft jouw haar, natuurlijk houden we daar rekening mee. Ook voor een goed haaradvies ben je bij de kapper van Pico Bello in Leiden aan het juiste adres.

Dames en heren kapper in Leiden

De kapper van Pico Bello in Leiden weet als geen ander hoe belangrijk een goed zittend kapsel is. Het geeft ons de uitstraling die we willen én bij ons past. Wil je eens echt wat anders maar weet je niet zo goed welk kapsel bij je past, ook dan ben je in onze kapsalon in Leiden van harte welkom. Terwijl we tegemoet komen aan jouw wensen, kunnen we je prima adviseren over de coupe die past bij jou als persoon, en de vorm van je gezicht.

 

Wil je jouw haar laten verven bij de kapper van Pico Bello in Leiden? Uiteraard werken we met de beste producten van de hoogste kwaliteit. In combinatie met onze ruime ervaring ben je dus altijd verzekerd van een perfect eindresultaat. Of je jouw haar nu graag wil laten knippen, verven of stylen bij de kapper van Pico Bello in Leiden, we streven altijd naar het beste eindresultaat. We zijn dan ook pas tevreden als jij dat bent. Ben je op zoek naar een dames, heren of kinder kapper in Leiden, bij Pico Bello ben je maar liefst 7 dagen per week welkom zonder afspraak. Daarbij garanderen we niet alleen de beste resultaten en de meeste ervaring, maar ben je bij ons ook altijd verzekerd van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Ben je student of 65+ en wil je jouw haar voordelige laten knippen bij een kapper in Leiden, neem dan vrijblijvend contact op met Pico Bello of kom langs in onze kapsalon.

Wij staan voor u klaar!

Direct bellen