Skip to content

Kapsalon Leiden

Over onze kapsalon in Leiden

Ben je op zoek naar een prettige kapsalon in Leiden waar jouw wensen centraal staan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij doen er bij Picobello alles aan om jou weer te laten stralen, en je een zo mogelijk kapsel te bezorgen dat goed bij je past. Als uitgangspunt daarbij nemen we altijd jouw eigen eisen en wensen, maar uiteraard geven we je ook graag advies. Over welke haarstijl het beste past bij de vorm van je gezicht bijvoorbeeld, of welke haarkleur goed matcht met je huid. Onze ervaren kappers weten precies wat jou het beste zou staan, en dus hoef je niet perse al te weten wat je wilt als je een afspraak in onze kapsalon in Leiden hebt. Samen komen we er wel uit en bezorgen we je een prachtig kapsel!

De mogelijkheden in onze kapsalon in Leiden

Je kunt maar liefst 7 dagen in de week bij onze kapsalon in Leiden terecht voor een knip- of verfbeurt. Dit doen we voor mensen die doordeweeks werken en weinig tijd hebben voor dit soort behandelingen. Je kunt uiteraard een afspraak maken, maar dit is niet perse nodig. Loop gerust eens binnen om te vragen of er plek is, want dat is vrijwel altijd het geval. Je moet hooguit even wachten, maar dan krijg je van ons een lekker kopje koffie of thee en een tijdschrift om te tijd te doden.

Op het gebied van behandelingen bieden wij alles wat je maar kunt verwachten van een professionele kapsalon in Leiden. Je kunt bij ons terecht voor een eenvoudige knipbeurt, maar we kunnen je haar ook verven, opscheren, permanenten en zelfs stijlen. We doen aan invlechten en föhnen en kunnen je iedere gewenste look bezorgen. Dit geldt overigens zowel voor mannen en vrouwen als voor kinderen, want ook zij kunnen in onze kapsalon in Leiden terecht voor een knipbeurt.

De prijzen voor het knippen en verven

We vinden het belangrijk dat een goede knip- of verfbeurt voor iedereen betaalbaar is. Daarom hanteren we hele aantrekkelijke tarieven in onze kapsalon in Leiden. Dames kunnen al terecht voor €16 en heren betalen slechts €13,50 voor een knipbeurt. Voor studenten rekenen we bovendien extra lage tarieven, want we snappen dat het leven als student al duur genoeg is en je niet teveel wilt betalen voor een goede knipbeurt. Ondanks onze lage prijzen kun je van onze behandelingen enkel het allerbeste verwachten, want onze kappers zijn zeer ervaren en bekwaam. Maak dus snel een afspraak via het contactformulier op onze website, of bel ons op 071-5136199. Tot binnenkort!

 

Wij staan voor u klaar!

Direct bellen