Skip to content

Herenkapper Leiden

Herenkapper Pico Bello in Leiden

Ben je op zoek naar een trendy herenkapper in Leiden, dan ben je bij Pico Bello aan het juiste adres. Bij ons kun je niet alleen terecht voor een goede knipbeurt van je haar, maar ook als je jouw baard wil laten trimmen ben je bij ons van harte welkom.

Als dé herenkapper in Leiden is jouw haar bij ons in goede handen. Omdat we 7 dagen per week geopend zijn, kun je ook zonder afspraak in onze kapsalon terecht. Onze ervaren kappers luisteren naar jouw wensen en geven je het kapsel dat bij jou past. Bij herenkapper Pico Bello in Leiden ben je dan ook van harte welkom voor het knippen van het haar in het door jou gewenste model. Natuurlijk zorgen we ook voor een perfecte styling en verven we je haar in de kleur die je wenst.

Wil je ook jouw baard laten scheren of trimmen bij Pico Bello in Leiden, ook daarvoor ben je bij ons van harte welkom. Natuurlijk werken we in onze kapsalon snel en efficiënt. Daardoor hoef je vaak niet te wachten en ben je direct aan de beurt. Ben je op zoek naar een ervaren herenkapper in Leiden en wil je jouw haar laten knippen tot een prachtige verzorgde coupe, loop dan eens binnen bij herenkapper Pico Bello in Leiden. We helpen je graag.

Ervaren herenkapper in Leiden

Bij herenkapper Pico Bello in Leiden houden we niet alleen van haar, maar ook van hem. Juist daarom ben je voor een stoer en trendy herenkapsel bij ons aan het juiste adres. Wat jouw wensen ook zijn, onze ervaren herenkappers weten precies wat je bedoelt. Of je nu op zoek bent naar een perfect gemodelleerd kapsel, of een stoere “shaven look”.

Ook als je jouw baard graag wil laten scheren of trimmen ben je bij herenkapper Pico Bello in Leiden van harte welkom. Door onze ruime ervaring zorgen we altijd voor een perfecte styling die jouw uitstraling nog eens extra onderstreept. Of je jouw haar nu graag wilt laten wassen en drogen, knippen, verven of stylen, we doen het graag voor je.

Naast de ruime openingstijden van onze herenkapsalon in Leiden, mag je bij Pico Bello ook rekenen op de beste prijs-kwaliteit garantie. Ben je student of 65+ en op zoek naar een herenkapper in Leiden? Bij Pico Bello hanteren we voordelige tarieven zonder dat je daarbij in hoeft te leveren op de kwaliteit.

Herenkapper Leiden

Wij staan voor u klaar!

Direct bellen